Hudvård

Vi utsätter dagligen vår hud för yttre och inre påfrestningar. Väderleksförhållanden som sol, vind och kyla påverkar huden. Stress, en del av vår vardag visar sig som ökad känslighet och minskar vår huds motståndskraft.
En ansiktsbehandling som skräddarsys för kvinnor och män i alla åldrar. Varje behandling anpassas efter just dina behov.

 

Ansiktsbehandlingar Sans Soucis 35 min

En härlig aromatisk kur för trött och stressad hy. Kuren är mild och passar alla hudtyper. Innehåller rengöring, decolletage-och ansiktsmassage samt avslutas med en fuktighetsgivande mask och créme. En skön energigivande ansiktskur för dig som har ont om tid men fortfarande söker lugn och avkoppling.

Ansiktsbehandling Senso 60 min

En underbart lyxigt avstressande kur för alla typer av hud. Behandligen inleds med en lymfdränagemassage på nacke och axlar för att sedan övergå i rengöring, peeling och plockning av bryn. Ett vitaliserande och stärkande serum samt en härligt rogivande ansikts-och decolletagemassage. Självklart ingår en uppfriskande mask och välgörande créme i upplevelsen som ger din hud fukt och näring på djupet. En behandling för välbefinnande som skapar en total balans och harmoni.

Klassisk ansiktsbehandling 90 min

Den fulländade vitaliserande behandlingen med djuprengöring. En avslappnande och skön behandling med innehåll av alla moment i en klassisk ansiktsbehandling. Behandlingen startar med en lymfdränagemassage på nacke och axlar för att sedan fortsätta med rengöring, enzympeeling under ånga, AHA-peeling eller dermaplaining. Hudens orenheter tas bort. Plockning av bryn, stärkande ampull och en underbar ansikts-, hals-och decolletagemassage. Avslutas med en mask och créme som ökar hudens klarhet och lyster. Under behandlingen masseras och bäddas händerna in. Perfekt för dig som vill fly vardagen ett par timmar.

 

Ansiktsbehandling Karma 120 min

För dig som vill njuta ännu lite mer. Vår mest exklusiva ansiktsbehandling som stramar upp, tonar, förfinar och återfuktar huden. Behandlingen startar med en lymfdränagemassage på nacke och axlar. Rengöring och peeling av ansikte, hals och decolletage. Djuprengöring av porerna. Plockning och formning av ögonbryn efterföljs av ett vitaliserande serum. Silkeslen lyster ersätter trötthet på bara några minuter. Cirkulerande lymfdränagemassage av ansikte och hals som fortsätter med en lång underbar ansikts-, hals-, decolletage-och skalpmassage. Avslutas med mask och en skön hand-och fotmassage med olja och mjukgörande créme. Du lämnar oss som en ny människa.

Ansiktsbehandling Man 90 min

Ansiktsbehandling speciellt framtagen för att passa mäns hud. Behandligen fokuserar på en renare och friskare hud. Moment som ingår är; hudanalys, rengöring, peeling, ångbehandling, portömmning, formning av bryn, massage och créme. Handinpackning och en mjukgörande créme. En underbar minilift som bekämpar hudens ålderstecken och som gör att du känner dig ren och fräsch igen.

Ansiktsbehandlingar Kerstin Florian

Kerstin Florian inspireras av österländsk filosofi och har utarbetat en akupressurteknik för att uppnå en naturlig ”ansiktslyftning”. Cirkulationen ökar och därmed cellförnyelse. Genom akupressuren stimuleras punkter i ansiktet med ett fast tryck och energisystemet i kroppen balanseras. Det kinesiska ordet är Chi.

Klassisk ansiktsbehandling 60-90 min

En underbar klassisk ansiktsbehandling med allt vad det innebär inklusive handmassage. Rengöring och peeling av ansikte, hals och decolletage. Ånga och portömmning för den som väljer den längre behandlingen. Plockning av bryn ingår. Njut sedan av Kerstin Florians vitaliserande ansikts-och akupressurmassage. Denna behandling passar alla hudtyper.

 

Antioxidantbehandling med c-vitamin 60-90 min

En lyxig behandling med C-vitaminampull som genom kombination med produkter, ger näring samt förbättrar ton och struktur. Inkluderar en längre konturupplyftande massage, djuprengöring och en mild peeling för ansikte och hals. Ånga och portömmning för den som väljer den längre behandlingen. Kerstin Florians vitaliserande ansikts-och akupressurmassage ingår som sen kan fortsättas hemma för att behålla fasthet och färg. C-vitaminampull tas med hem för fortsatt behandling ca 7 dagar. En utmärkt behandling för att förebygga åldrandet av huden. Inkluderar hudanalys och handmassage

Föryngrande ansiktsbehandling 60-90 min

En lyxig fuktighetsgivande behandling som ger näring och tonar huden. Genom en avancerad behandling med rejuvenating repair ampull och en upplyftande akupressurmassage uppnås ett fantastiskt resultat. Rengöring, peeling, ampull och Kerstin Florians vitaliserande ansikts-och akupressurmassage. Ånga och portömning ingår i den längre behandlingen. Ampullen tas med hem för fortsatt behandling i 7 dagar. Passar en mogen, stressad eller solskadad hud som behöver en riktigt boost!

AHA-kur correcting 30 min

AHA- behandling med syra. Behandlingen syresätter, ökar hudens klarhet och lyster, är utjämnande och reparerande för huden. Rekommenderas som ett komplement till din ansikstbehandling. Passar för de flesta hudtyper.