Specialbehandlingar

DERMAROLLERBEHANDLING 30 min

Dermaroller® är ett genombrott som medicinsk produkt avseende microneedling för ansikte, hals och decolletage. Trots sitt enkla koncept är resultaten anmärkningsvärda. Med de medicinska hudvårdsprodukterna Synchroline och Terproline säkerställer vi goda resultat. Dermaroller® verkar uppstramande och ger huden en naturlig fasthet. Speciellt lämplig avseende rynkreducering, solskadad hud, grov-och storporig hud, ärrskador och strier.

pHformula SKIN RESURFACING TREATMENT 30 min

Vetenskaplig kombination av dermatologiska aktiva ingredienser som erbjuder den mest kompletta, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden. En pharma-cosmeceutical är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Denna dermatologiska teknologi återskapar en optimalt välmående hud och fokuserar på ett antal olika hudtillstånd t.ex. för tidigt åldrande, känslig hud, rosacea, acne och hyperpigmenterad hud. Unik, mångsidig kombination av dermatologiska 30 minuters behandlingar med ytterst effektiva resultat.

pHformula KONSULTATION 20 min

Personlig behandlingsplan på produkter och behandlingar som passar din huds behov. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest samt avslutande produkt. pHformula är en liten serie med få produkter som kompletterar din vanliga hudvårdsserie.

Diatermi

Borttagning av pigmentering, åldersfläckar skintags och blodkärl.

Epilation

Permanent borttagning av generande hårväxt.