Spabehandlingar

Moor-mud lerinpackning 60 min

Lerinpackning, kroppslotion och ansiktskur 
En unik naturlig lera från Heviz i Ungern appliceras varm över hela kroppen. Vila inbäddad i 20 min. Bra mot stela leder, trötta muskler och ger nytt liv åt torr hud. Under tiden lägger vi en ansiktsmask och ger ansiktsmassage. Efter dusch avslutas behandlingen med kroppslotion och vila i vår relax i 30 min. Ett ungerskt kurbad rekommenderas direkt efter inpackningen.

Thalassokur – Detoxbehandling 60 min

Bodyscrub, alginpackning, firming body créme och ansiktskur
En uppstramande kur där ingredienserna är baserade på alger som gynnar cirkulationen och förbättrar hudens vävnader. Efter en kroppspeeling appliceras de färska, varma spirulinaalgerna över kroppen. Vila inbäddad i 20 min. En ansiktskur med algmask och ansiktsmassage ges under vilan. Behandlingen avslutas med dusch, stärkande serum och firming body créme. Perfekt för den som vill jobba med spänst och elasticitet samt celluliter.

Aromainpackning 60 min

Bodyscrub, bodyoilinpackning och ansiktskur
Välj aromaolja för en lugnande, balanserande, uppiggande eller energigivande effekt. Inleds med kroppspeeling. Aromaoljan blandas med remineralizing bodycréme och appliceras med långsamma rörelser över kroppen. Vila inbäddad i värme i 20 min medan vi rengör ansiktet, lägger en ansiktsmask och ger ansiktsmassage.

Aromamassage 60 min

En mjuk klassisk massage med aromaolja. En bodyscrub eller ett stillabad rekommenderas före massagen.

Aromamassage, Hot stone 75 min

En avslappnande helkroppsmassage med aromaolja och heta stenar för att minska stress och ge förnyad energi. Blodcirkulationen ökar, cellförnyelsen stimuleras och muskelvärk lindras. Den varma väldoftande oljans effekt stärks av stenarnas värme och händernas rörelse. Upplev dina sinnen och njut.

Ryggmassage 30 min

Regelbunden massage är en investering i din hälsa. Du blir lugnare, sover bättre och stärker ditt immunförsvar.

Samezen 90 min

Bodyscrub, örtbad och stenmassage ansikte och kropp
En spa-upplevelse i mötet mellan gammal och modern kultur. Inleds med bodyscrub, därefter vila i ett rogivande kurbad. Efter badet rengör vi ansiktet och ger massage med olja och varma stenar. Den avslappnande sten-massagen fortsätter över hela kroppen och skänker en djup känsla av lugn och ro.

Gentlemen’s Kur / Ladie’s Kur 90 min

Bodyscrub, kurbad och aromamassage
En lugnande och energigivande massagekur, välj bad och aromaolja med önskad effekt. Inleds med bodyscrub, därefter vila i ett kurbad och avslutas med aromamassage.

Bodyscrub 30 min

Peeling som avlägsnar döda hudceller. Förbättrar cirkulationen, gör huden mjukare och slätare. Rekommenderas inför kommande spabehandlingar.

Fotkur Deluxe 40 min

Lugnande kur för själen! Fotbad, uppmjukande scrub och massage. Handmassage och uppmjukande olja på nagelbanden. Behandlingen
avslutas med en skalpmassage.

Lavender Dream 90 min

Låt lavendeln rena och stärka kroppen, balansera och lugna sinnet. Behandlingen inleds med en cirkulationshöjande torrborstning följt av en saltscrub. Efter en helkroppsmassage med lavendelolja, inbäddad i värme ges skalpmassage med varm olja om så önskas och avslutas med en fotmassage.

Chokladinpackning 60 min

Chokladens positiva egenskaper är slankande, förbrännande och avstressande. Kuren inleds med en renande bodyscrub och den varma chokladen appliceras. Inbäddad i värme ges en ansiktskur med rengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med bodybutter och skön vila.

Duobehandlingar

När ni är två och vill ha en gemensam Spaupplevelse.

Moor-mudinpackning Duo 90 min

Behandlingen inleds med ett stilla fotbad. Den mineralrika leran från Heviz i Ungern appliceras varm över hela kroppen. Vilan, inpackad i värme förstärker lerans peelande egenskaper. Efter dusch appliceras minerlarik créme. En rengörande ansiktskur med ansiktsmassage avslutar behandlingen.

Duo Aroma Lux 90 min

En underbar avslappnande och lyxig duobehandling. Inleds med ett stilla fotbad följt av bodyscrub. Vila inpackad med bodycréme och valfri aromaolja under tiden som en rengörande ansiktskur och ansiktsmassage ges.

Duo Ansiktskur 60 min

En rengörande och avslappnande ansiktskur Spa med mild peeling, mask och massage för ansikte och decolletage. Händerna täcks med varma handdukar och masseras. Fötterna masseras. En energikick ges till hela kroppen.

Ansiktskur Spa 50 min

En rogivande, rengörande och vitaliserande kur. Produkterna anpassas efter dina speciella behov. Dina händer bäddas in i varma aromahanddukar och masseras. Ansiktsrengöring följs av mild peeling, akupressurmassage och avslappnande ansikts-och decolletagemassage. En fuktgivande mask, serum och créme ger
ansiktet ny lyster. En skön avslutande fotmassage vitaliserar och ger kroppen nytt liv.

Stilla Bad 30 min

Ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage
Välj bad efter den effekt du önskar. Medan du ligger i badet gör vi ansiktsrengöring, lägger en mask och ger dig en avslappnande ansiktsmassage.